Amersfoort Universele eredienst met Hans, Franny, Din Ilahi en Arif

Amersfoort Universele eredienst met Hans, Franny, Din Ilahi en Arif

Wanneer

15 september 2024    
12:00 - 13:15

Evenement type

UNIVERSELE EREDIENST MET HANS EN FRANNY (EN DIN ILAHI) EN ARIF

 

Wanneer: 15 september 2024

Van 12.00 uur tot 13.15 uur

 

Waar:

Koetshuis Amersfoort

Heiligenbergerweg 115-119

3816 AJ Amersfoort

Het nieuwe adres:

Met de fiets of lopend: ingang Heiligenbergerweg tegenover verzorgingscentrum Nijenstede. Rechtdoor de weg volgen. Na 200 meter zie je links het koetshuis (tegenover de vijver en nog vóór het witte huis).

Met de auto: Navigeer naar en parkeer je auto op de parkeerplaats op de Ringweg Randenbroek 119 3816 CP Amersfoort. Je ziet twee stenen zuilen met een hek bij de ingang van de parkeerplaats staan dat bestemd is voor gebruikers van het park. Vanaf de parkeerplaats loop je via een bruggetje het park in. Volg het pad rechtdoor en na twee minuten sta je bij het koetshuis aan je rechterhand.

Met de bus: uitstappen bij halte Nijenstede (buslijn 17, 80 en 82) vanaf daar zie beschrijving voetgangers). Of uitstappen bij bushalte Heiligenbergerwerg (buslijn 8) vanaf daar zie beschrijving auto.

 

Op 15 september 2024 houden wij in het Koetshuis een universele eredienst.  Eenmalig zullen Hans en Franny (en Din Ilahi onder voorbehoud) in Amersfoort een dienst verzorgen met muziek van Hans en Franny, dans met Arif en een toespraak door Hans Notermans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *