MEDITATIES o.l.v Akbar en Latifa 

  • Meditatie op zondag 11 uur, per zoom of ter plaatse in Schilde:

27 november 2022

11 – 25 december 2022

8 (vanuit Rotterdam) – 22 januari 2023

5 – 19 februari 2023

Geef je hiervoor op bij:  hugo.appels2@gmail.com of tel: 0032474585279 of 0032341480414

  • Nayazsisterbrotherhoodklas: per Zoom elke eerste zaterdag van de maand om 11 uur. In deze Nayazcirkel gaat de helende attentie naar wereldwijde noden,  individueel en globaal. Info: nayazsisterbrotherhood@gmail.com of adle.anna.vfdc@gmail.com  
    Graag een seintje vooraf. 

  • Verdiepingsklassen: éénmaal per trimester (voor hen die regelmatig de zondagmeditaties volgen)

DE STILTE EEN RAGA o.l.v Latifa Vandevenne 

Vadan:  ‘Raga- toonaard:

De menselijke ziel roept God, de Geliefde, aan:

‘Eén moment leven met Jou is meer dan een veeljarig leven

waar Jij niet bij bent’  HIK

Binnen het scala van de Indische Raga toonladders wordt via muziek en zang aan een specifieke atmosfeer gewerkt:

Vanuit de beweeglijke golven aan de oppervlakte van de zee, waar ons leven haar in de greep houdt geeft  raga-muziek tegelijkertijd  toegang tot de diepte van haar eigen zee: het stelt de woonplaats van ons wezen voor waar vrede en stilte heerst, altijd en overal…..

Ragamuziek  cultiveert  alertheid voor wat klank en muziek in atmosferen ons rijkelijk kunnen nalaten. ‘Watch your Silence’ streeft ernaar dit stille bewustzijn te leven.

 Meer inlichtingen: adle.anna.vfdc@gmail.com

AnnaLatifa Vandevenne is sinds 1976 verbonden met het universeel soefisme van Hazrat Inayat Khan, meer bepaald met de esoterische scholing en met de soefi-healingorde  als conductor. Door Pir Vilayat werd zij aangesteld als representant. Samen met Akbar Appels, haar echtgenoot, leidt zij een soeficentrum in Schilde en begeleidt ze mensen in hun zoektocht naar de geest van leiding in zichzelf. Ze is werkzaam in de innerlijke school en in de Inayati healingorde als conductor en geeft ook healingdagen. Ze is de bezielster van de NayazSisterBrotherhood en lid van de Kinshipcouncil
Akbar Appels is sinds 1979 verbonden met het soefisme en werd door Pir Vilayat, zoon van H. Inayat Khan als representant aangesteld. Samen met zijn vrouw, Latifa leidt hij een soeficentrum te Schilde bij Antwerpen en begeleidt hij mensen in het vinden van de geest van leiding in henzelf. Hij organiseert leiderstrainingen in Nederland/Vlaanderen, is mentor aan de Suluk Akademie van Pir Zia en geeft te Antwerpen seminars over de verschillende bewustzijnsniveaus van waaruit men kan leven.