Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/04/2017
16:00 - 18:30

Locatie
Soeficentrum Den Haag

Categorieën Geen Categorieën


Lightsong-Inayatiyya organiseert maandelijks op zondagnamiddag benefietconcerten met als doel: het bewustzijn doen ontwaken dat we met elkaar verbonden zijn voorbij de grenzen van ras, cultuur en religie. Het is onze wens om door muziek en artistieke expressie inspiratie, verbinding en empathie in de wereld te brengen.

Ons concert van april stelt Mike del Ferro voor, een zeer fijne pianist, die een mix van originele composities, enkele vertolkingen van bekende klassieke opera-aria’s en een paar evergreens zal spelen.

Daarnaast stelt Sofia Maya Dawoudi haar collectief “Meet the Syrians” voor. Het is een collectief van meer dan 100 visuele artisten, cineasten en fotografen die in en buiten Syrie leven. Sofia Maya Dawoudi stelt een audio-visueel programma voor en deelt haar werk met ons.

Je bent deze namiddag van harte welkom om je bij ons aan te sluiten. Zoals altijd worden onze concerten voorafgegaan door een meditatie klas (van 14:30 – 15:30) die je kan volgen als je dit wenst. Na het concert is er een vegetarische potluck waarbij iedereen uitgenodigd is om iets mee te brengen om te delen. (van 18:00 – 19:00)

16:00             welkom  thee en koffie

16:30             aanvang van het programma

18:00             vegetarisch potluck dinner

Plaats:  Centrum voor Universeel Soefisme, anna paulownastraat 78, 2518 BJ Den Haag (naast het Vredespaleis)

Voorgestelde donatie om het werk van artsen zonder grenzen te steunen: €10 of meer