Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/03/2018
00:00

Locatie
Online klassen

Categorieën


Deze serie Lightsong online klassen met Saki Lee begint midden februari 2017 en loopt tot de zomerpauze midden juni 2017.

Het thema is de innerlijke kracht versterken voor de uitdagingen van het leven van vandaag, gebaseerd op de leer van Hazrat Inayat Khan, Pir Vilayat Inayat Khan en Pir Zia.

De laatste drie klassen gingen over: spiritualiteit in het dagelijks Leven. De Sufi niveaus van bewustzijn; en de kunst van Zijn en Worden.Omdat we veel belangstelling en enthousiasme ontvingen, bieden we deze klassen met genoegen aan onze bredere Sufi gemeenschap aan.Elke klas is beschikbaar online in vier korte delen van een half uur, bestaande uit een morgenmeditatie, twee thematische gedeeltes en een gedeelte met mystieke ontspanning. Hier worden muzikale afstemmingen, gebeden, gewijde poëzie, geleide meditatie en sufi oefeningen met adem, licht, wazifa en zikhr aan toegevoegd, die de specifieke lessen ondersteunen. Omdat de klassen gericht zijn op onze internationale gemeenschap, worden de klassen allemaal gegeven in het Engels.
Geïnteresseerd? Klik op deze link voor meer informatie over hoe aan te melden:
https://lightsong.info/calendar/special-events/lightsong-online-february-june-2017/