Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/12/2019 - 15/12/2019
18:00 - 16:00

Locatie
International Theosophical Centre Ashrama

Categorieën


HET TIJDLOZE ZIJN: HET LICHT VAN DE ZIEL

Residentiële retraite met Saki Lee

December 13 – 15 2019

Internationaal Theosofisch Centrum

Naarden, Nederland

Tijd U bent de Oceaan, elke beweging van het leven is Uw golf.” – Hazrat Inayat Khan –

Dieper dan ons alledaags denken en verdedigde harten, is het licht van de ziel altijd aan-sgewijde wezig om ons te leiden in de mysterieuze en ontzagwekkende ontplooiing van het leven. Maar we moeten ruimte scheppen om dit te ondersteunen.

Naar de regelmatige spirituele oefeningen is retraite een uitnodiging om te ademen en een gezegende pauze te nemen van de noden van het dagelijkse leven, om onze batterijen op te laden en terug te verbinden met ons tijdloos en onveranderlijk zelf.

 Tijdens deze retraite stappen we uit de kring van de tijd om onszelf onder te dompelen in Soefi-oefeningen met adem, licht en geluid en om onszelf af te stemmen op de muziek van de ziel, door de Dansen van Universele Vrede en gewijde liederen.

We zullen elkaar ontmoeten in de mooie en vredevolle bossen van het Internationaal Theosofisch Centrum, waar we sedert 1998 onze jaarlijks winterretraite houden. De grootte van de groep is begrensd. Schrijf je dus vroeg in om teleurstelling te vermijden!

 De retraite wordt geleid door Saki Lee, een gids en leraar van de Stichting Inayatiyaa sedert 1991, moeder, echtgenoot en vriend van katten en eenden. Zij is een erkende therapeut in Oost Aziatische geneeskunde en een musicus van de ziel. Haar passie en vreugde is het dienen van anderen om hen tot het ontwaken in de volheid van hun wezen te brengen.

 Inbegrepen in de prijs zijn drie heerlijke vegetarische maaltijden en een gedeelde of eenpersoonskamer afhankelijk van de beschikbaarheid.

Eénpersoonskamer: € 235 (indien betaald voor 18 november) – € 250 (na 18 november)

Gedeelde kamer: €220 (indien betaald voor 18 november) – €245 (na 18 november)

Om in te schrijven neem AUB contact op met ons:

lightsong@gmail.com