Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/05/2017
16:00 - 19:30

Locatie
Soeficentrum Den Haag

Categorieën


Lightsong-Inayatiyya organiseert maandelijks op de zondagmiddag benefietconcerten met als doel: het bewustzijn doen ontwaken dat we met elkaar verbonden zijn, voorbij de grenzen van ras, cultuur en religie. Het is onze wens door muziek en artistieke expressie inspiratie, verbinding en empathie in de wereld te brengen.

Op zondag 14 mei zullen Prewien Pandohi-Mishre en Yama Sarshar optreden. Prewien is gespecialiseerd in de Indiase muziekstijlen klassiek (khayal), lichtklassiek (thumri en ghazal) en devotioneel (kirtan en bhajan). Met zijn warme stemkleur en charismatische uitstraling weet hij in zowel kleindere intieme settings als grotere evenementen het publiek te bekoren en mee to nemen in zijn muziek. Hij wordt door Yama Sarshar op tabla begeleid. Yama, een Afghani-Australier, is disciple van de wereldberoemde tabla maestros Ustad Zakir Hussein en Ustand Fazal Qureshi.

Je bent deze namiddag van harte welkom om je bij ons aan te sluiten. Zoals altijd worden onze concerten voorafgegaan door een open soefi meditatie klas (van 14:30 – 15:45) die je kan volgen als je dit wenst. Na het concert is er een vegetarische potluck diner (18:30) Voorgestelde donatie om het werk van het Hope Project in Delhi, India te steunen: €15 Voor meer informatie: lightsong@gmail.com; tel. 0655342134